Laura de Bruijn

Laura de Bruijn

Corporate Recruiter

werken@bechtle.nl

Linkedin

Nathalie Nagtegaal

Nathalie Nagtegaal

Corporate Recruiter

werken@bechtle.nl

Linkedin

Willie Evers

Willie Evers

Corporate Recruiter

werken@bechtle.nl

Linkedin

Over Bechtle

We leveren hard- en software. Ook adviseren we klanten bij IT-uitdagingen die betrekking hebben op de werkplek, het datacenter en de connectiviteit én werken we in projectvorm aan complexere businessuitdagingen die we met IT kunnen oplossen. We ondersteunen onze klanten bij zowel de inkoop als de implementatie en bieden aanvullende services.

Wist je dat:

  • Bechtle B.V. onderdeel uitmaakt van het beursgenoteerde Bechtle AG in Duitsland?
  • Bechtle vestigingen heeft in 14 Europese landen?
  • Er meer dan 12.000 collega’s werkzaam zijn bij Bechtle?
  • We klanten wereldwijde ondersteuning bieden met onze Global IT Alliance (GITA)?

 

Loyale partnerships staan bij ons centraal. Met klanten, vendoren, partners en met collega’s. We gaan relaties weloverwogen aan en beschermen ze. We vinden het belangrijk om samen te werken voor een lange periode.

Dat gevoel van eenheid zorgt er ook voor dat jij je als medewerker binnen Bechtle in een prettige, veilige omgeving kunt ontwikkelen. Professioneel en persoonlijk. Dit doen we door middel van trainingen, maar ook door toffe extra’s aan te bieden. Lees hier meer over Fit bij Bechtle en Fun bij Bechtle.

Werken bij magazine

Ben je benieuwd naar de bedrijfscultuur, onze voorwaarde en openstaande vacatures? Goed nieuws: want dit magazine staat helemaal in het teken van werken bij Bechtle. In dit magazine lees je wat Bechtle precies doet en wat voor soort organisatie we zijn. Lees het magazine gratis digitaal door op onderstaande button te klikken.