foto-Linkedin

Functie: Corporate Recruiter

Leeftijd: 40 jaar

Woont in: Veldhoven

Werkt bij Bechtle sinds: 1 oktober 2021

Laura de Bruijn

Even voorstellen: Laura de Bruijn

Na het afronden van mijn pabo-opleiding op Fontys Hogeschool in 2005, bleek al snel dat mijn affiniteit ergens anders lag en daarom ben ik vrij kort daarna het bureau recruitment in gerold.

Na een aantal jaren begon toch mijn commerciële drive te prikkelen en heb ik besloten de overstap te maken naar de sales. Ik heb binnen een aantal grote IT-bedrijven jarenlang een sales rol vervuld, zowel als hunter als farmer, om uiteindelijk een aantal jaren geleden de overstap te maken naar de rol van Corporate recruiter en hier bij Bechtle te eindigen.

Binnen Bechtle voelt het als een warm bad. Er is alle ruimte om naast mijn primaire werkzaamheden voor het aannemen van nieuw personeel, zelf nieuwe projecten en initiatieven op te pakken. Ook krijg ik alle ruimte om ook mijzelf verder te ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Zo blijft iedere dag weer anders!

Het ene moment ben ik bezig met Employer branding en onze Candidate Journey, het andere moment met het uitbouwen van de samenwerking met een aantal hogescholen in de regio of met het afstemmen van een nieuwe vacature met een van de teammanagers.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin, maar geniet ik ook van gezellig koken en borrelen met vrienden. Als ik daarnaast nog tijd overhoud besteed ik deze graag aan fotografie. Ik heb sinds een tijdje een spiegelreflexcamera, waarmee ik nog een professionele cursus wil gaan volgen om deze nog beter onder de knie te krijgen.

Foto Nathalie Nagtegaal-2

Functie: Corporate Recruiter

Leeftijd: 35 jaar

Woont in: IJmuiden

Werkt bij Bechtle sinds: 1 september 2016

Nathalie Nagtegaal

Even voorstellen: Nathalie Nagtegaal

Na het behalen van mijn diploma voor de opleiding Media-en Entertainment Management, gespecialiseerd op events, heb ik nooit een baan in deze branche kunnen vinden. Dus ben ik fulltime gaan werken in de horeca.

In 2016 werd het echt tijd om een “serieuze kantoorbaan” te zoeken. Via via kwam ik terecht als Accountmanager bij Buyitdirect. Dit heb ik 4 jaar met veel plezier gedaan, tot ik moeder werd en minder uren per week ging werken. Als salestijger is 4 dagen het minimale.

Buyitdirect heeft mij de ruimte gegeven om te wisselen van afdeling. Zo kwam ik op de afdeling HR terecht. Op het gebied van Recruitment waren we toen niet heel actief. In samenwerking met de HR-manager hebben wij de afdeling Recruitment opgebouwd en verder ontwikkeld. Alle werkzaamheden heb ik eigen gemaakt door deze gewoon te doen, te durven en te vragen aan collega recruiters. Ik ontwikkel nog steeds door o.a. workshops, trainingen etc.

Per 1 januari 2023 is Buyitdirect verdergegaan onder de naam Bechtle Hoofddorp. Door de intensievere samenwerking met Bechtle Eindhoven ben ik niet meerde enige Corporate Recruiter, en werk ik nu nauw samen met mijn collega’s in Eindhoven of met het afstemmen van een nieuwe vacature met een van de teammanagers.

Al ruim 6 jaar werk ik voor deze organisatie en nog steeds ga ik elke werkdag met een glimlach van en naar mijn werk. Je kunt je ontwikkelen, je staat er nooit alleen voor en er is ruimte om een goede balans te creëren tussen werk en privé.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn gezin, familie en vrienden. Ik word blij van lekkere eten, borrelen en spelletjes spelen. Uiteraard ben ik in de zomer weleens te vinden op een festival. Daarnaast heb ik nog altijd passie voor het organiseren van een feestje organiseren zowel zakelijk als privé.

Willie Evers_lichtgrijze achtergrond

Functie: Corporate Recruiter

Leeftijd: 44 jaar

Woont in: Boxtel

Werkt bij Bechtle sinds: 1 februari 2017

Willie Evers

Even voorstellen: Willie Evers

Al ruim 6 jaar mag ik werken bij Bechtle, een fijne werkgever die actief is in de continue veranderende IT-wereld. Mijn ervaring ligt voornamelijk in de wereld van werk. Zo ben ik mijn loopbaan gestart in de commerciële arbeidsbemiddeling. Tijdens een periode van recessie heb ik als Outplacement consultant veel werkzoekenden mogen begeleiden naar een andere werkomgeving, om vervolgens als Corporate Recruiter voor 1 werkgever aan de slag te gaan.

Bij Bechtle heb ik het recruitmentproces opgezet en het bedrijf zien groeien: in omzet, aantal medewerkers en ook als professionele IT-partner richting klanten. Zelf heb ik me bij Bechtle naast Recruitment ook in het HR-vak kunnen ontwikkelen, op o.a. interessante thema’s als functiewaardering en ziekteverzuim.

Waarom ik nog altijd met veel plezier hier werk? De mooie combinatie van hard werken, het samen vieren van successen en de flexibiliteit die Bechtle biedt voor een goede work/life balance maken dat Bechtle bij mij past.

Wil jij weten of Bechtle bij jou past? Neem contact met mij of een van mijn collega’s op en we onderzoeken samen de mogelijkheden!