foto-Linkedin

Functie: Corporate Recruiter

Leeftijd: 40 jaar

Woont in: Veldhoven

Werkt bij Bechtle sinds: 1 oktober 2021

Laura de Bruijn

Even voorstellen: Laura de Bruijn

Na het afronden van mijn pabo-opleiding op Fontys Hogeschool in 2005, bleek al snel dat mijn affiniteit ergens anders lag en daarom ben ik vrij kort daarna het bureau recruitment in gerold.

Na een aantal jaren begon toch mijn commerciële drive te prikkelen en heb ik besloten de overstap te maken naar de sales. Ik heb binnen een aantal grote IT-bedrijven jarenlang een sales rol vervuld, zowel als hunter als farmer, om uiteindelijk een aantal jaren geleden de overstap te maken naar de rol van Corporate recruiter en hier bij Bechtle te eindigen.

Binnen Bechtle voelt het als een warm bad. Er is alle ruimte om naast mijn primaire werkzaamheden voor het aannemen van nieuw personeel, zelf nieuwe projecten en initiatieven op te pakken. Ook krijg ik alle ruimte om ook mijzelf verder te ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Zo blijft iedere dag weer anders!

Het ene moment ben ik bezig met Employer branding en onze Candidate Journey, het andere moment met het uitbouwen van de samenwerking met een aantal hogescholen in de regio of met het afstemmen van een nieuwe vacature met een van de teammanagers.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin, maar geniet ik ook van gezellig koken en borrelen met vrienden. Als ik daarnaast nog tijd overhoud besteed ik deze graag aan fotografie. Ik heb sinds een tijdje een spiegelreflexcamera, waarmee ik nog een professionele cursus wil gaan volgen om deze nog beter onder de knie te krijgen.