Anneloes en Frank

Sales Support software - primair procesmanager

LinkedIn

Anneloes en Frank

Functie titel:

Leeftijd:

Woont in:

Werkzaam bij Bechtle sinds:

Sales Support software - primair procesmanager

33 jaar - 48 jaar

Uden - Eindhoven

maart 2022

“We zijn allebei weer terug bij Bechtle. We misten de bedrijfscultuur”

Jullie zijn terug van weggeweest bij Bechtle! Doen jullie hetzelfde als voorheen?

Frank: “Ik ben primair procesmanager, dat is een volledig nieuwe functie binnen Bechtle – de functie stond op de planning om in te gaan vullen dit of volgend jaar. Voorheen was ik de allereerste interne service delivery manager, toen vooral bezig met aanbestedingen. In mijn nieuwe functie kijk ik kritisch naar interne en externe processen. Belangrijk, omdat Bechtle snel groeit. Sinds mijn vorige keer hier is het aantal medewerkers bijna verdubbeld. Ik kijk naar efficiëntie en effectiviteit van processen.” Anneloes: “Ik werk als Sales Support medewerker met de focus op software. Dat is dezelfde functie als voorheen. In mijn functie werk ik direct samen met accountmanagers en neem ik een groot gedeelte van het operationele verkoopproces rondom software uit handen.”

Vertel. Hoe komt het dat jullie allebei zijn teruggekeerd naar Bechtle?

Frank: “Ik ben drie-en-een-half jaar weggeweest en werkte in de tijd bij een tech startup. Het bedrijf is verkocht. Toen dat gebeurde dacht ik meteen aan Bechtle en heb ik contact gehad met mijn oude teamleider binnen Bechtle. Deze interessante functie kwam ter sprake.” Anneloes: “Voor mij was het een beetje een Millennial move (lacht). Ik wilde kijken of het gras ergens anders groener was, maar eigenlijk werk ik gewoon graag bij Bechtle en miste ik de fijne sfeer. Het thuiswerken tijdens corona bij mijn andere werkgever hielp ook niet mee, ik miste de gezelligheid van collega’s op kantoor. Mijn team wilde ook graag dat ik terugkwam. Dit kwam Rik van Recruitment ter oren en hij stuurde mij een berichtje. Toevallig, want ik stond ook op het punt om hem een bericht te sturen! Ze zoeken nog steeds mensen voor ons team, Sales Support, dus er was nog een plekje voor me. Heel fijn!”

Hoe hebben jullie de tweede inwerkperiode ervaren?

Frank: “Ik vond het fijn om weer terug te zijn bij Bechtle. Het is tof om te zien dat terwijl ik vroeger in mijn eentje service delivery manager was, het team nu vijftien man sterk is. Ook is de diversiteit aan collega’s enorm uitgebreid. Er zijn veel mensen bijgekomen met kennis en ervaring uit de IT-markt. Dat biedt weer extra mogelijkheden.” Anneloes: “Voor mij was een nieuwe inwerkperiode niet nodig. Ik was korter weg dan tijdens mijn zwangerschapsverlof. Alles stond nog goed ingesteld, mijn Microsoft Teams account was zo weer geactiveerd. Ik kon meteen weer aan de slag.”

Waarom vinden jullie Bechtle een fijne werkgever?

Anneloes: “Het is gaaf dat er zoveel kansen zijn binnen Bechtle. Er komen steeds nieuwe uitdagingen en functies bij, omdat we blijven groeien. Ook de softwarebusiness groeit flink, dus ik heb zin in de toekomst. Het is mogelijk om door te groeien naar bijvoorbeeld solution advisor of een andere functie binnen Bechtle. Daarin denkt je teamleider ook met je mee.” Frank: “Iedereen binnen Bechtle is enthousiast. Dat is ook de hoofdreden dat ik terug ben, er hangt een goede energie en iedereen doet zijn best voor één gezamenlijk doel. Mensen maken tijd voor je en dat ondervind ik hier bij alle 180 medewerkers. De bedrijfscultuur is belangrijk, dit is een bedrijf waar ik mezelf over tien jaar nog zie werken. Wat voor mij ook meespeelt in de beslissing om terug te komen, is dat Bechtle een financieel gezond bedrijf is.”

Word jij de toekomstige collega van Anneloes en Frank? Bekijk onze openstaande vacatures.