Rik Evers

Even voorstellen: Rik Evers 

‘Nadat ik in 2014 de opleiding Human Resource Management op de Avans heb afgerond ben ik direct de wereld van recruitment ingerold. Begonnen in de arbeidsbemiddeling, vervolgens een aantal jaren bij verschillende bedrijven binnen mogen kijken als Recruitment Consultant om vervolgens bij Bechtle te starten als Corporate Recruiter.

Bij Bechtle wordt het toegejuicht dat je verder kijkt dan je primaire taken en dat je ondernemerschap toont. Mijn rol is dan ook erg divers en gaat verder dan vacatures invullen alleen. Hierdoor is iedere dag afwisselend, uitdagend en leerzaam. Samenwerken met hogescholen, verder bouwen aan het employer brand, feeling houden met de business en veelvuldig sparren met onze Managers en Teamleiders zijn onder andere werkzaamheden waar ik dagelijks mee bezig ben. Vanuit mijn passie voor recruitment houd ik de laatste ontwikkelingen in recruitmentland bij en kijk ik of we hier iets mee kunnen binnen onze organisatie.

In mijn vrije tijd sport ik veel (voetballen, hardlopen en boksen). Eens per maand gaan we met een aantal collega’s zaalvoetballen dus ook hier kan ik wat dat betreft prima mijn ei in kwijt. In het weekend is het vaak gezellig met vrienden om me heen, bezoek ik graag een goede cabaretier of is het family time. Ben ik na een werkdag niet aan het sporten kan ik ook prima afschakelen met een boek of een goede film.’