Laura de Bruijn

Laura de Bruijn

Corporate Recruiter

werken@bechtle.nl

Linkedin

Nathalie Nagtegaal

Nathalie Nagtegaal

Corporate Recruiter

werken@bechtle.nl

Linkedin

Willie Evers

Willie Evers

Corporate Recruiter

werken@bechtle.nl

Linkedin

Personal training bij Bechtle

Mark Cuijpers is de eerste collega die is gestart met een personal training traject via Bechtle. In deze blogs kun je zijn voortgang volgen. Go Mark!

Bij Bechtle vinden we het belangrijk om samen in shape te blijven. Een healthy lifestyle draagt nu eenmaal bij aan een gelukkige, gezonde medewerkers. Naast bootcamplessen voor iedereen binnen Bechtle, zijn we sinds dit jaar ook gestart met een try out van een personal training traject. Het traject wordt verzorgd door Klaas Baarends, die ook de bootcamplessen geeft.

Levensstijl

Mark Cuijpers, een van de bootcampdeelnemers, is de eerste die het PT traject volgt. De komende zeven maanden gaat hij het programma van Klaas volgen met als doel deelname aan de Marathon van Eindhoven en zijn levensstijl aan te pakken.

Mark vertelt: “Tot mijn 28ste was ik erg sportief. Na een zenuwbeschadiging heb ik dat los moeten laten, met als gevolg dat ik heel wat kilo’s aankwam. Daar wil ik vanaf. Ik heb bij Bechtle al heel wat mooie initiatieven voorbij zien komen in de jaren dat ik er werk. Maar de bootcamplessen en mogelijkheid tot personal training sprongen er voor mij uit. Het helpt mij een stap te maken naar de gezondere versie van mezelf. De trainingen stimuleren mij om persoonlijke doelen te halen, fit te worden, af te vallen, gezonde voeding te kiezen en gemotiveerd te sporten.”

Door de coronacrisis is het traject helaas wel veranderd. De bootcamplessen zijn voorlopig stilgezet. Ook ziet Mark Klaas nu niet meer voor personal training. “Ik krijg van hem wekelijks aangepaste oefeningen. Die doe ik in de tuin, samen met mijn kinderen, en twee keer per week met een vriend. Ook de steun van mijn collega’s, op afstand, helpt me gemotiveerd te blijven.”