Onze Recruiter

Rik Evers

Functie: Corporate Recruiter

Leeftijd: 29 jaar

Woont in: Bladel

Werkt bij Bechtle sinds: September 2019

Rik Evers 

‘Nadat ik in 2014 de opleiding Human Resource Management op de Avans heb afgerond ben ik direct de wereld van recruitment ingerold. Begonnen in de arbeidsbemiddeling, vervolgens een aantal jaren bij verschillende bedrijven binnen mogen kijken als Recruitment Consultant om vervolgens bij Bechtle te starten als Corporate Recruiter.

Bij Bechtle wordt het toegejuicht dat je verder kijkt dan je primaire taken en dat je ondernemerschap toont. Mijn rol is dan ook erg divers en gaat verder dan vacatures invullen alleen. Hierdoor is iedere dag afwisselend, uitdagend en leerzaam. Samenwerken met hogescholen, verder bouwen aan het employer brand, feeling houden met de business en veelvuldig sparren met onze Managers en Teamleiders zijn onder andere werkzaamheden waar ik dagelijks mee bezig ben. Vanuit mijn passie voor recruitment houd ik de laatste ontwikkelingen in recruitmentland bij en kijk ik of we hier iets mee kunnen binnen onze organisatie.

In mijn vrije tijd sport ik veel (voetballen, hardlopen en boksen). Eens per maand gaan we met een aantal collega’s zaalvoetballen dus ook hier kan ik wat dat betreft prima mijn ei in kwijt. In het weekend is het vaak gezellig met vrienden om me heen, bezoek ik graag een goede cabaretier of is het family time. Ben ik na een werkdag niet aan het sporten kan ik ook prima afschakelen met een boek of een goede film.’

Laura de Bruijn

foto Linkedin

Functie: Corporate Recruiter

Leeftijd: 39 jaar

Woont in: Veldhoven

Werkt bij Bechtle sinds: 1 oktober 2021

Even voorstellen: Laura de Bruijn

Na het afronden van mijn pabo-opleiding op Fontys Hogeschool in 2005, bleek al snel dat mijn affiniteit ergens anders lag en daarom ben ik vrij kort daarna het bureau recruitment in gerold.

Na een aantal jaren begon toch mijn commerciële drive te prikkelen en heb ik besloten de overstap te maken naar de sales. Ik heb binnen een aantal grote IT-bedrijven jarenlang een sales rol vervuld, zowel als hunter als farmer, om uiteindelijk een aantal jaren geleden de overstap te maken naar de rol van Corporate recruiter en hier bij Bechtle te eindigen.

Binnen Bechtle voelt het als een warm bad. Er is alle ruimte om naast mijn primaire werkzaamheden voor het aannemen van nieuw personeel, zelf nieuwe projecten en initiatieven op te pakken. Ook krijg ik alle ruimte om ook mijzelf verder te ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Zo blijft iedere dag weer anders!

Het ene moment ben ik bezig met Employer branding en onze Candidate Journey, het andere moment met het uitbouwen van de samenwerking met een aantal hogescholen in de regio of met het afstemmen van een nieuwe vacature met een van de teammanagers.

Met mijn collega Rik, vormen wij het recruitment team van Bechtle. Samen zijn wij voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied en onderzoeken we wat we hier eventueel mee kunnen binnen ons proces en afdeling.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn gezin, maar geniet ik ook van gezellig koken en borrelen met vrienden. Als ik daarnaast nog tijd overhoud besteed ik deze graag aan fotografie. Ik heb sinds een tijdje een spiegelreflexcamera, waarmee ik nog een professionele cursus wil gaan volgen om deze nog beter onder de knie te krijgen.